Yato električni i akumulatorski alati potrebni u radionici i korisni kod kuće

Širok izbor kabelskih i bežičnih električnih alata omogućuje njihovu upotrebu u raznim područjima, kao što su građevinarstvo, industrija, automobilska industrija ili hobi DIY kod kuće

YATO električni i akumulatorski alati izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i prilagođeni specifičnostima posla, što jamči njihovu pouzdanost i sigurnost korištenja. Neodvojivi su element opreme kako za profesionalce tako i za entuzijaste te uradi sam majstore. Zahvaljujući njima rad postaje lakši, brži i precizniji te omogućuje obavljanje složenih zadataka koje bi ručno bilo nemoguće obaviti ili bi trajalo predugo.

Koje električne alate vrijedi kupiti?

Odabir pravog električnog alata prvenstveno ovisi o vrsti posla koji namjeravate obavljati. Set električnih alata ili sustav alata koji rade na jednu vrstu baterije također mogu biti dobar izbor.

Prilikom odabira električnog i/ili akumulatorskog alata treba odgovoriti na pitanje: kakva mi je oprema potrebna i za što će se koristiti te koliko često će se koristiti? Ako trebamo električne ili akumulatorske alate za vrtne radove, vrijedi razmisliti o kupnji kosilice, trimera, freze ili pile za grane. S druge strane, za stolarske radove trebat će nam glodalica, blanjalica ili kutna pila.

Mrežno ili baterijsko napajanje?

U slučaju mrežnih alata ne moramo brinuti o punjenju baterije, ali oni su manje mobilni i zahtijevaju pristup utičnici. S druge strane, bežični alati su fleksibilniji, ali zahtijevaju punjenje baterije prije uporabe.

 

Yato Vibraciona Brusilica
Yato Udarna Busilica
Yato Ubodna Pila
Yato Ubodna Aku Pila
Yato Multifunkcionalna Oscilatorska Brusilica
Yato Kutna Brusilica
Yato Kutna Aku Brusilica
Yato Aku Busilica

 

YATO brend alata ima odličan omjer cijene i kvalitete, a među najčešće korištenim i najpopularnijim alatima su:

  • Bušilice – osnovni alat koji se koristi u mnogim područjima, kao što su stolarija, građevinarstvo, elektronika ili DIY. Zahvaljujući njima možete napraviti rupe u raznim vrstama materijala, a koriste se i za brušenje ili miješanje boja i mortova. Bušilice su dostupne u mnogim varijantama, od malih i laganih bušilica za kućnu upotrebu do profesionalnih udarnih bušilica dizajniranih za bušenje rupa u vrlo tvrdim materijalima
  • Odvijači – uređaji koji služi za brzo odvijanje i zatezanje vijaka. Zahvaljujući lako zamjenjivim nastavcima, ovaj alat obavlja posao brže i praktičnije nego s klasičnim ručnim odvijačima. Odvijači su neizostavan alat za renoviranje i građevinske radove, kao i u DIY poslovima.
  • Brusilice – iznimno korisni alati za obradu, rezanje, brušenje i poliranje raznih vrsta materijala, uključujući čelik, beton, keramiku i drvo. Dostupne su različite vrste brusilica, kao što su kutne, oscilirajuće ili tračne brusilice, a svaka je namijenjena različitim poslovima.
  • Ubodne pile – alat koji služi za precizno rezanje. Ovaj alat posebno je koristan tijekom stolarskih radova ili prilikom izrade ukrasnih elemenata od drva, metala ili plastike.

Ponudu Yato električnih i akumulatorskih alata pogledajte na electus.shop.