Yato električni i akumulatorski alati potrebni u radionici i korisni kod kuće

Širok izbor kabelskih i bežičnih električnih alata omogućuje njihovu upotrebu u raznim područjima, kao što su građevinarstvo, industrija, automobilska industrija ili hobi DIY kod kuće

YATO električni i akumulatorski alati izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i prilagođeni specifičnostima posla, što jamči njihovu pouzdanost i sigurnost korištenja. Neodvojivi su element opreme kako za profesionalce tako i za entuzijaste te uradi sam majstore. Zahvaljujući njima rad postaje lakši, brži i precizniji te omogućuje obavljanje složenih zadataka koje bi ručno bilo nemoguće obaviti ili bi trajalo predugo.

Koje električne alate vrijedi kupiti?

Odabir pravog električnog alata prvenstveno ovisi o vrsti posla koji namjeravate obavljati. Set električnih alata ili sustav alata koji rade na jednu vrstu baterije također mogu biti dobar izbor.

Prilikom odabira električnog i/ili akumulatorskog alata treba odgovoriti na pitanje: kakva mi je oprema potrebna i za što će se koristiti te koliko često će se koristiti? Ako trebamo električne ili akumulatorske alate za vrtne radove, vrijedi razmisliti o kupnji kosilice, trimera, freze ili pile za grane. S druge strane, za stolarske radove trebat će nam glodalica, blanjalica ili kutna pila.

Mrežno ili baterijsko napajanje?

U slučaju mrežnih alata ne moramo brinuti o punjenju baterije, ali oni su manje mobilni i zahtijevaju pristup utičnici. S druge strane, bežični alati su fleksibilniji, ali zahtijevaju punjenje baterije prije uporabe.

YATO brend alata ima odličan omjer cijene i kvalitete, a među najčešće korištenim i najpopularnijim alatima su:

  • Bušilice – osnovni alat koji se koristi u mnogim područjima, kao što su stolarija, građevinarstvo, elektronika ili DIY. Zahvaljujući njima možete napraviti rupe u raznim vrstama materijala, a koriste se i za brušenje ili miješanje boja i mortova. Bušilice su dostupne u mnogim varijantama, od malih i laganih bušilica za kućnu upotrebu do profesionalnih udarnih bušilica dizajniranih za bušenje rupa u vrlo tvrdim materijalima
  • Odvijači – uređaji koji služi za brzo odvijanje i zatezanje vijaka. Zahvaljujući lako zamjenjivim nastavcima, ovaj alat obavlja posao brže i praktičnije nego s klasičnim ručnim odvijačima. Odvijači su neizostavan alat za renoviranje i građevinske radove, kao i u DIY poslovima.
  • Brusilice – iznimno korisni alati za obradu, rezanje, brušenje i poliranje raznih vrsta materijala, uključujući čelik, beton, keramiku i drvo. Dostupne su različite vrste brusilica, kao što su kutne, oscilirajuće ili tračne brusilice, a svaka je namijenjena različitim poslovima.
  • Ubodne pile – alat koji služi za precizno rezanje. Ovaj alat posebno je koristan tijekom stolarskih radova ili prilikom izrade ukrasnih elemenata od drva, metala ili plastike.

Ponudu Yato električnih i akumulatorskih alata pogledajte na electus.shop.

 

Yt 828377
YT 82273
Yt 82015
Yt 85170
Yt 82165