Upoznajte naše brendove

Tvrtka Electus d.o.o. je trgovačko poduzeće osnovano 2009. godine u Svetom Ivanu Zelini. Osnovna djelatnost je uvoz i veleprodaja alata i pribora za za širok spektar obrtničkih i proizvodnih djelatnosti. Od prvog dana imamo postavljene jasne i visoke poslovne ciljeve, što se u potpunosti poklapa s našom misijom i vizijom da postanemo kvalitetan i pouzdan partner našim kupcima i dobavljačima. Za konkretnu potvrdu naših ciljeva odlučili smo od prvog dana sustav poslovanja prilagoditi najvišim normama suvremenog poslovanja.

Tvrtka konstantno ulaže velike napore u poboljšanje poslovanja te razvoj prodajnog asortimana što nas svakodnevno približava sve većem udjelu na tržištu. Preko naših terenskih komercijalista organizirali smo kvalitetnu distributivnu mrežu širom cijele Hrvatske, a naši prodajni asortiman dostupan je na više od 500 prodajnih mjesta.

U ponudi imamo više od 3000 artikala, a u nastavku izdvajamo naše popularne brendove.

YATO

Dugotrajnost upotrebe, perfekcija izrade te visokokvalitetne sirovine koje se koriste u proizvodnji su glavne tehničke odlike YATO alata. Marka dizajnirana za auto radionice, kao i građevinsku, završnu i hortikulturnu industriju. Visoko cijenjen od strane stručnjaka. Asortiman proizvoda uključuje baterije, električne alate, alate za izgaranje, pneumatske i ručne alate, kao i proizvode za zdravlje i sigurnost. YATO alat će kvalitetom zadovoljiti i najzahtjevnije profesionalce dok će cjenovno biti prihvatljiv i vrsnim hobby majstorima. Ukratko, YATO alat pruža najbolji omjer dobivene kvalitete i uloženog novca.

VOREL

Ručni i pneumatski alati potrebni za radioničku, građevinsku i kućnu upotrebu. Robna marka VOREL nudi širok izbor visokokvalitetnih proizvoda po atraktivnoj cijeni. Marka je karakterizirana ravnotežom između kvalitete i cijene. Asortiman proizvoda uključuje uređaje za električare, bravare, servisere, zavarivače, vodoinstalatere kao i hobiste. VOREL-ov asortiman alata uključuje i proizvode za održavanje reda u kući i radionici. Savršeni su alati za uradi-sam poslove.

STHOR

STHOR je namijenjen zahtjevnim „uradi sam“ poslovima. Ponuda brenda uključuje pouzdane električne alate i atraktivan dizajn. Namijenjeni su za građevinske, adaptacijske i završne radove. „Sustav STHOR 20V“ nudi širok izbor alata koji se mogu koristiti u mnogim područjima, kao što su građevinarstvo, stolarija, elektrika ili vrtlarstvo. Dostupni alati uključuju odvijače, pile, brusilice, bušilice s čekićima, pile i ubodne pile. Korištenjem jednog kompatibilnog sustava napajanja, možete koristiti više alata s istom baterijom, povećavajući praktičnost i uštedu vremena.

Asortiman proizvoda STHOR također uključuje komplete alata, pribor i opremu za rad u garaži i kućnoj radionici. Vrlo popularni, setovi alata STHOR sastoje se od nekoliko elemenata smještenih u praktičnu plastičnu kutiju. Kutija se može sastojati od 20-ak do preko 200 različitih elemenata, ovisno o veličini. Alati su precizno izrađeni od materijala koji osiguravaju njihovu pouzdanost. Stoga ova konfiguracija čini set pogodnim za manje montažne radove, mehaničke popravke i mnoge druge radove u kućanstvu ili radionici.

FALA

Robna marka FALA nudi kuhinjske i kupaonske slavine, tuš panele i veliki izbor linearnih odvoda. Moderan dizajn i profinjeni detalji stvaraju atraktivan, koherentan stil. Proizvode u jedinstvenim kolekcijama prate dodaci koji nadopunjuju asortiman brenda.

Tako su jedan od naših najprodavanijih artikala upravo FALA fleksibilne slavine. Praktične i estetske fleksibilne slavine s fleksibilnim izljevom inovativna su ideja za olakšavanje rada na sudoperu. Karakterizira ih fleksibilan izljev kojem se može dati bilo koji oblik, precizno prilagođavajući kut, visinu i raspon vodenog toka prema vašim potrebama. Slavina je idealna za kuhinjske i kućne sudopere.

Naši kupci prepoznali su kvalitetu i FALA linearnih odvoda. Linearni odvod FALA odlična je ideja za elegantno i praktično uređenje kupaonskog prostora. Širok raspon dostupnih veličina omogućuje optimalnu prilagodbu njezine duljine dimenzijama kabine ili pločica te omogućuje planiranje mjesta tuširanja s više slobode nego u slučaju klasičnih tuš kada. U potpunosti je izrađen od nehrđajućeg čelika koji je otporan na koroziju, deterdžente i mehanička oštećenja.