Halder čekići – birajte njemačku kvalitetu i preciznost

Priča o uspjehu tvrtke Erwin Halder KG započela je prije više od 80 godina s temeljnim proizvodom tvrtke, SIMPLEX čekićem s mekom površinom. Danas se Halder svrstava među vodeće proizvođače radnih sustava, standardnih dijelova, ručnih alata i proizvoda za zrakoplovstvo.

I kao profesionalac i kao majstor, potrebne su vam dvije stvari da biste postigli izvrsne radne rezultate:

ambicija da uvijek radite vrhunski posao i alati koji će vas u tome podržati.

Više od 80 godina HALDER čekići s mekom površinom i alati za šumarstvo predstavljaju pametna rješenja i materijale najviše kvalitete, proizvedene u Njemačkoj.

Nije ni čudo da se danas Halder proizvodi smatraju nezamjenjivima u cijelom svijetu – u mnogim različitim sektorima.

Uz vrlo visoke standarde kvalitete i ciljano razmišljanje o optimalnom korištenju svojih proizvoda, Halder je pouzdan partner za ispunjavanje zahtjeva tržišta.

Ista važnost koja se pridaje raznolikosti i kvaliteti Halder proizvoda odnosi se i na individualnu korisničku uslugu.

 

 

asortiman proizvoda uključuje ove glavne skupine:

Čekići s mekom površinom (SIMPLEX, BASEPLEX) – čekić s mekom površinom ima modularan dizajn tako da se pojedinačni dijelovi mogu zasebno mijenjati. Osnovno tijelo izrađeno od visokokvalitetnog lijevanog cinka sadrži zaštitu od udarca ručke i tehnički ne zahtjevan utor za umetak. Drška je ergonomska, drvena i lakirana, izrađena od hickory drva.

Maleni čekići (SIMPLEX) – u skladu s principom pametnog SIMPLEX-a, sve komponente su zamjenjive i mogu se naknadno ugraditi. To znači uštedu novca i resursa.

Čekići s mekom površinom, bez odskakanja (SUPERCRAFT, BLACKCRAFT, SECURAL) – s kućištem od čelične cijevi presvučenom PUR-om i ergonomski oblikovanom ručkom, BLACKCRAFT čekić s mekom površinom koristi se gdje god je potrebno posebno pažljivo raditi s osjetljivim materijalima. Posebno je dobro opremljen za instalacije i popravke u automobilskom sektoru, za rad na ravnanju, za obradu lima i za pozicioniranje izradaka.

Maleni čekići, neodskočni (SUPERCRAFT) čekići koji u kućištu imaju sačmu zbog koje se ne amortizira udarac, dobiva na svojoj jačini a zglob ne trpi dodatne trzaje. Uglavnom se koriste za radove montaže i popravka u sektoru automobila i kamiona, radove na ravnanju, radove na limu, univerzalne radove na montaži u sektoru metala.

Kombinirani čekić (FERROPLEX) –  bravarski čekić ili čekić s mekom površinom – zahvaljujući FERROPLEX 2-u-1 (kombiniranom čekiću) i jedno i drugo imat ćete uvijek pri ruci. Dio glave izrađen je od toplinski obrađenog čelika i indukcijski je kaljen na udarnoj površini. Zamjenjivi najlonski umetak na suprotnoj strani nudi izvanrednu kvalitetu udarca i zajamčeno kombinira maksimalnu čvrstoću s jedinstvenom izdržljivošću. U usporedbi s običnim plastičnim umetcima, on je znatno otporniji na habanje i izdržljiviji te se nikada neće otkrhnuti čak ni na temperaturama ispod nule. 

Alati za šumarstvo (sjekira za cijepanje, čekić za cijepanje, upleteni klin za cijepanje, ručna sjekira) Halder nudi i profesionalcima i privatnim korisnicima sveobuhvatan asortiman visokokvalitetnih šumarskih alata za sigurno i jednostavno cijepanje drva za ogrjev. Time alati za šumarstvo zaokružuju Halderovu široku ponudu ručnih alata.

3013.080
3027.082
3366.035
3377.035
3377.130
3379.040
3380.140
3677.030
3701.040
3702.040
3704.040
3968.030
MOGU LI ČEKIĆI BITI ZDRAVI ?  Naravno!

VIBRACIJA / ODSKAKANJE 

Do 58% manje vibracija na ručki, a time i na ruci, u usporedbi s bravarskim čekićem od 500 g. Sačma u kućištu čekića dodaje težinu na udarac a smanjuje odskok te održava zdravlje naših zglobova.

NAKNADNO UGRADIVO

Štedi troškove i pomaže u očuvanju resursa. Umeci, ručke i kućišta čekića s mekom površinom mogu se pojedinačno mijenjati i naknadno ugraditi.

INTENZIVNOST ZVUKA

S Halder neodskočnim čekićima s mekom površinom do 63% manje izloženosti buci nego s običnim bravarskim čekićem.

NJEŽAN PREMA MATERIJALU

Bez obzira radi li se o čeliku, aluminiju ili drvu, s  Halder umetcima ne ostavljate neželjene tragove. 

METALNE KRHOTINE KOJE SE NE LOME

Nema opasnosti od lomljenja metalnih krhotina jer se udarci izvode umetcima koji su mekši od čelika.

Halder štedi troškove i pomaže u očuvanju resursa!

Umetci, drške i kućišta Halder čekića s ​​mekom površinom mogu se pojedinačno mijenjati i naknadno ugraditi.  Ovo ne samo da štedi resurse, već i novac.