Novo u ponudi: Luksuzne ugradbene kutije za kupaonice

Balneo je poljski brend koji se bavi maloprodajom i veleprodajom proizvoda kupaonske opreme, uključujući: linearne odvode, kompozitne tuš kade, ugradbene kutije i držače za papir.
Balneo proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, ne zaboravljajući pri tome na njihove moderne i vizualne vrijednosti. Balneo surađuje samo s provjerenim proizvođačima, izbjegavajući posrednike, što omogućuje da se istakne visokokvalitetnim proizvodima po vrlo pristupačnoj cijeni. Balneo također znači snažan fokus na omjer cijene i kvalitete, nastojeći pružiti proizvode visoke kvalitete po pristupačnim cijenama.

neograničene mogućnosti

U Electusovom asortimanu Balneo proizvoda mogu se pronaći razne tuš kanalice kao i ugradbeni držači papira i kutije različitih boja, oblika i dimenzija.

Ugradbene kutije omogućuju organiziranje prostora u kupaonici i daju joj moderan dizajn.

Bez obzira je li u boji bezvremenskog, neutralnog nehrđajućeg čelika, suptilne prljavo bijele, elegantne zlatne ili bakrene, ili u jedinstvenoj, elegantnoj crnoj – kupaonici će dati moderan i uredan dojam.

 

Mogu se koristiti i pri uređenju prostora, npr. u spavaćoj sobi umjesto noćnih ormarića ili kao udubljenja za dekorativne elemente u dnevnoj sobi. Izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, Balneo ugradbene kutije otporne su na koroziju uzrokovanu vodom i visokom vlagom u kupaonici i kuhinji.

jednostavne, a elegantne

Možete ih postaviti u gotovo svaki zid ili udubljenje. Ovratnik koji okružuje ove ugradbene kutije, dodatni je ukras, ali također skriva odrezane rubove pločica i daje elegantan završetak. Balneo proizvodi ispunjavaju visoke sanitarne zahtjeve i stoga ih je lako održavati čistima.
Više informacija potražite kod naših trgovačkih predstavnika ili putem našeg veleprodajnog webshopa.

Yt 828377
YT 82273
Yt 82015
Yt 85170
Yt 82165