Naši brandovi

Mamut

Mamut-tim d.o.o. na tržištu postoji više od 30 godina, a istaknuo se iskustvom i znanjem iz područja brušenja, stečenih u zemlji i inozemstvu. Svoje iskustvo dodatno su nadogradili radom u istraživačkom timu u okviru istraživanja na Sveučilištu u Mariboru.

Postojećim i budućim poslovnim partnerima Mamut-tim d.o.o. nudi kompletan asortiman proizvoda i pribora za rezanje, brušenje i obradu raznih materijala pod robnom markom MAMUT ili pod vlastitom robnom markom.

Mamut-tim d.o.o. posvećuje veliku pažnju kontroli kvalitete svojih proizvoda. Nakon toplinske obrade, nasumično se odabiru proizvodi iz svake serije i provjerava njihova kvaliteta. Svaki proizvod mora postići određenu kvalitetu rezanja ili brušenja te imati odgovarajuće mehaničke ili sigurnosne značajke. U slučaju da kvaliteta ne zadovoljava propisane standarde, cijela serija se isključuje iz proizvodnje, što znači da se ponovno kontrolira, provjerava sukladnost, a u slučaju većih odstupanja cijela se serija isključuje iz proizvodnje i tretira u skladu sa smjernicama sustava upravljanja kvalitetom u poduzeću. Iz ovih su razloga, MAMUT proizvodi vrlo brzo postali popularni i među našim zadovoljnim kupcima.

Od proizvoda robne marke MAMUT u našem asortimanu mogu se pronaći razne dimenzije reznih i brusnih ploča, lamelni brusni diskovi, fiber brusni diskovi, razni oblici brusnih čepova, lonaca i lepezastih brusnih koluta.