Naši brandovi

kapriol

Priča o ovom brandu je započela davne 1927. godine kada je Alessandro Morganti otvorio radionicu za proizvodnju kovanih alata pod nazivom Morganti. Nakon mnogo godina rada, 1975. godine je došlo vrijeme da brand dobije simbol i ime po kojem je danas prepoznatljiv u svijetu – Kapriol.
Morganti S.p.A je postupno rastao, zauzimajući dominantnu ulogu na gradilištima u Italiji i u svijetu te postajući sinonim za priznatu kvalitetu i sigurnosti, kao i inovativnost i pouzdanost.

Danas je robna marka Kapriol proširila svoju ponudu te se može pohvaliti katalogom sa preko 5000 proizvoda u kojem se ističu radna odjeća i obuća, sigurnosne naprave i alati.

 Velika tradicija i iskustvo u proizvodnji čine Kapriol jedinstvenim brandom na tržištu koji je prepoznatljiv po originalnom dizajnu, vrhunskoj kvaliteti i pristupačnim cijenama. U našem asortimanu nudimo širok izbor obuće i odjeće za svakodnevnu, osobnu ili profesionalnu upotrebu, ručne alate za razne vrste poslova, opremu za radove na visini i ostalu zaštitnu opremu. Želja za kontinuiranim inovacijama u kombinaciji s vještinama razvijenim tijekom godina doveli su do stvaranja Kapriol Lab-a unutar tvrtke, mjesto posvećeno istraživanju, dizajnu i razvoju novih proizvoda i rješenja, kao i kontrolu kvalitete.