Naši brandovi

Halder

Erwin Halder KG je globalna korporacija smještena u južnoj Njemačkoj. Moderni strojevi, visokokvalificirani djelatnici i više od 80 godina iskustva čine ga idealnim partnerom za industriju i trgovinu.

Electusov asortiman proizvoda uključuje ove glavne skupine: čekići s mekom površinom (simplex, baseplex), maleni čekići (simplex), čekići s mekom površinom, bez odskakanja (supercraft, blackcraft), maleni čekići, neodskočni (supercraft) i kombinirani čekić (ferroplex).

Halder se kune u najbolju vrijednost za novac – ekonomičan je i izdrživ na temelju zamjenjivih umetaka, materijala i kvalitetne konstrukcije. Čekići su sigurni i ergonomični zahvaljujući najlonskim i gumenim umecima i tehnologiji mrtvog udaraca što zahtjeva manje snage pri udaru. Korisnik zahtijeva manje napora, manje stresa za zglobove i manje umora. Svi dijelovi čekića su zamjenjivi – umeci, kućište i drške. Umeci se razlikuju po tvrdoći i čvrstoći, od bakrenih, metalnih, superaplastike i gume – ali i po veličini. Veličine umetaka mogu biti od 20 do 50 centimetara što znači da svaki čekić možete ponovo prilagoditi svojim potrebama. Kućišta Halder čekića mogu biti željezna ili aluminijska a drške ergonomski oblikovane i drvene, izrađene od hickory drva ili pak protuklizne čelične.

Halder čekići su stekli svjetsku reputaciju zbog kvalitete, performansi i pristupačnosti, ali jedini dojam koji je važan je Vaš.