Naši brandovi

Fala

Robna marka FALA nudi kuhinjske i kupaonske slavine, tuš panele i veliki izbor linearnih odvoda. Moderan dizajn i profinjeni detalji stvaraju atraktivan, koherentan stil. Proizvode u jedinstvenim kolekcijama prate dodaci koji nadopunjuju asortiman brenda.

Tako su jedan od naših najprodavanijih artikala upravo FALA fleksibilne slavine. Praktične i estetske fleksibilne slavine s fleksibilnim izljevom inovativna su ideja za olakšavanje rada na sudoperu. Karakterizira ih fleksibilan izljev kojem se može dati bilo koji oblik, precizno prilagođavajući kut, visinu i raspon vodenog toka prema vašim potrebama. Slavina je idealna za kuhinjske i kućne sudopere.

Naši kupci prepoznali su kvalitetu i FALA linearnih odvoda. Linearni odvod FALA odlična je ideja za elegantno i praktično uređenje kupaonskog prostora. Širok raspon dostupnih veličina omogućuje optimalnu prilagodbu njezine duljine dimenzijama kabine ili pločica te omogućuje planiranje mjesta tuširanja s više slobode nego u slučaju klasičnih tuš kada. U potpunosti je izrađen od nehrđajućeg čelika koji je otporan na koroziju, deterdžente i mehanička oštećenja.