Naši brandovi

ELEKTRODA ZAGREB

Zavarivanje je već dugi niz godina nezamjenjiva tehnika u mnogim proizvodnim procesima. Tehnološki napredak i sve stroži zahtjevi za kvalitetom proizvoda dovode do primjene sve naprednijih materijala, uslijed čega je povećana i potražnja za novim dodatnim materijalima.

Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji, znanju i iskustvu u proizvodnji dodatnih materijala za zavarivanje, Elektroda Zagreb d.d. može kvalitetno odgovoriti na zahtjeve i potrebe tržišta. Osluškujući potrebe tržišta i uvažavajući prijedloge, pohvale i kritike, razvojni tim Elektrode Zagreb d.d. neprestano radi na usavršavanju postojećih kao i na razvoju novih dodatnih materijala za zavarivanje.

U ponudi se ističu razne vrste obloženih elektroda, žica i šipki za zavarivanje. Veći dio asortimana je duži niz godina na domaćem i inozemnim tržištima, a kao novost u programu Elektroda Zagreb d.d. može ponuditi praškom punjene žice za zavarivanje nelegiranih i niskolegiranih čelika, te žice i šipke za zavarivanje nehrđajućih čelika.