Naši brandovi

Eco Service

Eco Service je talijanska tvrtka koja proizvodi i distribuira kemijske proizvode s visokim tehnološkim sadržajem kako bi zadovoljila potrebe industrije, domova, automobila, motocikala, navigacije, uradi-sam majstora, građevinskog sektora.

Svakodnevna aktivnost njegovih istraživačkih laboratorija i korištenje sirovina europskog podrijetla, omogućuju Eco Serviceu da uvijek nudi inovativna, učinkovita i ekološka rješenja, kroz formulaciju proizvoda koji poštuju okoliš i krajnje korisnike, jednostavni za korištenje, sposobni riješiti bilo kakav problem podmazivanja, zaštite, čišćenja, lijepljenja i sl.

Među našim kupcima posebno se ističu Eco Service lakovi u spreju u boji. Odlikuju se certifikatom „A+“, štite i ukrašavaju sve unutrašnje i vanjske površine. Eco Service koristi 100% akrilne smole, pogonska goriva koja ne sadrže klorofluorougljike (CFC), fine pigmente potpuno bez olova i s visokom otpornošću na atmosferske agense i na svjetlost. Eco Service postavlja na svaku bočicu posebni „ventil sa samostalnim čišćenjem“ i sigurnosnu kapicu kako bi se izbjeglo da djeca slučajno otvore bočicu. Bočice koje koristi Eco Service otporne su na tlak od 15 BAR-a bez deformacije.

U našem asortimanu Eco Service proizvoda nudimo i brojna maziva namijenjena podmazivanju i zaštiti. Unutar maziva – zaštitne linije, pronaći ćete univerzalne proizvode, kao što je W8 – jedini biorazgradivi sprej za uklanjanje hrđe s 8 funkcija i druge specifične visoko profesionalne proizvode.