Naši brandovi

Den Braven

Den Braven je dinamično, poduzetničko, multinacionalno društvo koje sa radom započinje 1974. Danas broje 8 proizvodnih pogona i 26 prodajnih i distribucijskih podružnica, ujedno postižući skoro globalnu pokrivenost putem svjetske mreže distribucijskih mjesta.

Raspolaže prostorom za obuku i privrženim timom za edukaciju vlastitih prodavača, kupaca i krajnjih korisnika, omogućavajući im da postanu još uspješniji u radu sa Den Braven proizvodima.

Den Braven ima bogato iskustvo i znanje u primjeni ljepila, brtvila i poliuretanskih pjena u građevinarstvu, industriji i poslovima „uradi sam“. Od samog početka, Den Braven društvo specijaliziralo se za proizvodnju visoko kvalitetnih ISO certificiranih brtvila, ljepila, pjena i tehničkih sprejeva za građevinu i građevinsku industriju, te na razne industrijske primjene. Nakon snažnog rasta, društvo se etabliralo kao tržišni lider u mnogim zemljama. Može se pronaći pod vlastitim zaštićenim imenima kao što su Den Braven, Zwaluw i Tectane ili na etiketama partnera sa privatnim robnim markama.