Naši brandovi

Bosch

Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologije i usluga. Grupacija Bosch obuhvaća niz različitih robnih marki koje su prilagođene individualnim zahtjevima tržišta, a čiji su proizvodi i usluge osmišljeni za poboljšanje kvalitete života. Poslovanje je podijeljeno u četiri poslovna sektora: mobilnost, industrijska tehnologija, roba široke potrošnje te energija i tehnologija građenja.

Kao jedan od vodećih pružatelja informatičke tehnologije, Bosch nudi inovativna rješenja za pametne domove, industriju i povezanu mobilnost. Bosch slijedi viziju mobilnosti koja je održiva, sigurna i uzbudljiva. Koristi svoju stručnost u senzorskoj tehnologiji, softveru i uslugama, kao i vlastiti IT oblak, kako bi svojim korisnicima ponudio povezana rješenja za više domena iz jednog izvora.

Bosch razvija inovativne visokokvalitetne električne alate koji će jamačno proizvesti profesionalne rezultate u svim područjima majstorstva. Bosch alati su pouzdani, snažni i robusni, ispunjavaju najviše zahtjeve i olakšavaju vam posao. Boschevi bežični alati posebno se ističu svojim dugim životnim vijekom, visokim performansama i dugim trajanjem baterije.

Bosch poboljšava kvalitetu života diljem svijeta s proizvodima i uslugama koji su inovativni i izazivaju entuzijazam. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je “Izumljena za život”.